Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آموزش‌وپرورش ناحیه 7 مشهد گفت: از اعضای شورای شهر می‌خواهیم در هنگام تراکم‌دهی‌ها به فکر فضای آموزشی هم باشند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا کمالی، امروز در آیین استانی نواختن زنگ مهر و زنگ ایثار و شهادت که در هنرستان دخترانه لطیفه سلماسی برگزار شد، اظهار کرد: آموزش‌وپرورش نهاد مقدسی است که مسیر توسعه از این راه و بزرگراه عبور می‌کند، اگر بخواهیم توسعه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و استقلال داشته‌باشیم و روی پای خودمان بایستیم باید به آموزش‌وپرورش توجه ویژه‌ای داشته‌باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر بخواهیم آینده روشنی را رقم بزنیم باید تمام دستگاه‌ها توجه ویژه‌ای به آموزش‌وپروش داشته باشند.

مدیر آموزش‌وپرورش ناحیه 7 مشهد با بیان اینکه «در حال حاضر تنها سند بالادستی که مشخص می‌کند آموزش‌وپرورش باید به کدام سمت برود، سند تحول بنیادین در آموزش‌وپرورش است»، عنوان کرد: این سند در ۶ ساعت مسیر تعلیم و تربیت را مشخص کرده‌است و ۵ ساعت تربیتی است و تنها یک ساعت علمی و فناوری است و این نشان می‌دهد که ابتدا باید انسان را ساخت و تربیت کرد و آنگاه دانش را انتقال دهیم.

کمالی ادامه داد: با توجه به این ساعت‌های شش‌گانه وظیفه آموزش وپرورش است که با تمام ظرفیت‌های درون و برون‌سازمانی به این امر مهم بپردازد. اگر بخواهیم مسئولیت‌های آموزش‌وپرورش را برشماریم بی‌حد و اندازه است، اما باید یک واقعیت را فراموش نکنیم، این همه مسئولیت را به یک دستگاه داده‌اند و باید تمام دستگاه‌ها توجه ویژه‌ای به آموزش‌وپرورش داشته‌باشند.

وی با اشاره به اینکه «هر دستگاه و نهادی اگر بخواهد مخاطبان درستی در مقابلش در آینده داشته‌باشد، حتماً باید آموزش‌وپرورش را ببیند»، گفت: نمی‌شود این همه مسئولیت را به آموزش‌وپرورش داد و او را در این میدان وسیع و دشوار که علمای علم و تربیت، تربیت را از دشوارترین کارهای دنیا دانسته‌اند، تنها گذاشت. باید به کمک آموزش‌وپرورش بیاییم.

کمالی خاطرنشان کرد: در 6 زیرنظامی که در سند تحول دیده‌ شده‌است، سه زیرنظام مربوط‌به بحث نیروی انسانی، منابع مالی و تجهیزات فضای آموزشی است. اگر آموزش‌وپرورش بخواهد به این سیاست‌ها بپردازد و افرادی متعهد را به‌عنوان شهروندانی لایق، تحویل این نظام دهد، حتماً باید به این ۳ زیرنظام توجه ویژه‌ای شود. در شرایط فعلی آموزش‌وپرورش به‌دلیل کمبود نیروی انسانی آزار می‌بیند. منابع مالی به همین شکل است. بارها شنیده‌ایم که آموزش‌وپرورش در منابع مالی در تنگناست. اگر خیرین به کمک ما نیامده بودند، در بحث تجهیزات آموزشی دچار مشکل بودیم.

مدیر آموزشوپرورش ناحیه 7 مشهد تصریح کرد: بخشی از اعتبارات و منابع آموزش‌وپرورش، دولتی است و بخشی از آن ظرفیت‌هایی است که قانون مشخص کرده‌است. یکی از قوانینی که ظرفیت مالی برای آموزش‌وپروش دیده‌است، قانون مترقی شوراهای آموزش‌وپرورش است که چند سالی معطل مانده. مسئولان جدید شهری این قانون را احصاء کرده‌اند و آموزش‌وپرورش سهم قانونی خودش را از عوارض می‌تواند بگیرد. در دو مرحله آموزش‌وپرورش مشهد حدود 5 میلیارد ریال را از محل همین عوارض دریافت کرده‌است.

کمالی با اشاره به افزایش جمعیت دانش‌آموزی در ناحیه ۷، عنوان کرد:  اگر حمایت خیرین در توسعه فضای آموزشی نبود، دچار بحران بودیم. در منطقه الهیه همه تراکم و انبوه‌سازی است و برخی از تعاونی‌ها هزار واحد تحویل داده‌اند و دریغ از یک متر فضای آموزشی؛ مسلماً آموزش‌وپرورش نمی‌تواند به این فضا برسد. در همین تنگناها بالغ‌بر ۳۰ پروژه تعریف‌کرده‌ایم. همزمان با زنگ شروع مدارس، افتتاح چندین فضای آموزشی را داریم. در سال ۹۳، جمعیت ناحیه ۷، ۶۷ هزار نفر بوده و الان پیش‌بینی ما ۹۰ هزار نفر است. 

مدیر آموزشوپرورش ناحیه 7 مشهد با بیان اینکه «آموزش‌و پروش در سطح شهر مشهد، به توجه نیاز دارد»، گفت: از اعضای شورای شهر می‌خواهم، قدم دیگری بردارند و در هنگام تراکم‌ها به فکر فضای آموزشی هم باشند. فضاهای فعلی ما برای خانه‌های ویلایی تراکم دارد. از مسکن و شهرسازی می‌خواهم، کاربری آموزشی زمین‌های خالی را تعریف کنند که در آینده دچار بحران نشویم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات و چالش‌های آموزش‌وپرورش فراوان است، اما ضریب اشتغال در این ناحیه یک‌ونیم است؛ یعنی هر معلم یک‌ونیم برابر توانش باید تلاش کند تا این نیاز را برآورده کند. با همه این تنگناها آموزش‌وپرورش مشهد روند روبه‌رشدی دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۵۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند

رضا رضایی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته شهر کرمان با بیان اینکه آموزش و پرورش در دولت سیزدهم مسأله اول کشور و معلم محور اساسی و اصلی نظام تعلیم و تربیت است از رشد ۱۰۰ درصدی کسب رتبه های دو رقمی توسط دانش آموزان کرمانی در کنکور ۱۴۰۲ خبر داد.

وی گفت: بر اساس اعلام وزارت آموزش و پرورش آموزش و پرورش استان کرمان در تمام حوزه جز استان های برتر کشور است.

رضایی افزود: با توجه به عملکرد خوب آموزش و پرورش در دولت سیزدهم خوشبختانه مقام معظم رهبری رضایت داشتند.

مدیر کل آموزش وپرورش استان کرمان اجرایی سازی سند تحول بنیادین را مهمترین مطالبه مقام معظم رهبری در چند سال اخیر دانست و افزود: بر اساس این سند آموزش و پرورش به دنبال تربیت انسان تمام ساحتی و در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی با اشاره به توجه ویژه و تاکید مقام معظم رهبری بر فعالیت های پرورشی و تربیتی گفت: خوشبختانه فعالیت های پرورشی و تربیتی در راس برنامه های آموزش و پرورش کشور است هرچند که در زمانی دنبال حذف این معاونت بودند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به فعالیت بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ روحانی در مدارس استان بر اساس تفاهم نامه منعقد شده با حوزه علمیه گفت: استان کرمان در این زمینه بعد از استان قم رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است.

رضایی با اشاره به کسب رتبه اول آموزش و پرورش استان در زمینه اعزام دانش آموزان به اردو های راهیان نور خوزستان از اعزام بیش از ۵ هزار دانش آموز به اردو های راهیان نور در سال تحصیلی جاری خبر داد.

وی با اشاره به ضرورت هدایت دانش آموزان به سمت رشته های فنی و حرفه ای و کار دانش اظهار کرد: برای هدایت بیش از ۵۰ درصد دانش آموزان دوره متوسطه دوم به سمت رشته های فنی و حرفه ای و کاردانش در آموزش و پرورش استان برنامه ریزی شده و تأسیس هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش جوار کارخانه ای در دستور کار ماست.

رضایی شرط ورود و استخدام در آموزش و پرورش را قبولی آزمون دانست و افزود: در سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۰۵ هزار نفر جذب آموزش و پرورش خواهند شد.

وی گفت: در تاریخ کشور به خصوص پس از پیروزی انقلاب اسلامی، معلمان نقش و جایگاه ویژه ای در هدایت و راهبری جامعه داشته و در مسایل و موضوعات مختلف مشاوران امین مردم بوده اند.

رضایی بیان کرد: در دوران پس از دفاع مقدس نیز یکی از مراجع اصلی مردم یعنی مرجعی که محل مشورت آنان در تمام مسائل روز جامعه بود، معلمان و فرهنگیان بودند.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان با بیان اینکه معلم نقش کلیدی در نظام اجتماعی دارد، افزود: همه مسوولان و مردم باید تلاش کنند تا از این اسوه های ایثار و فداکاری در جایگاه والای خود تجلیل و تکریم شوند.

رضایی افزود: به همین مناسبت شعار هفته معلم سال جاری "همه ما مدیون تو هستیم، معلم" انتخاب شده و ۴۳ هزار و ۵۱۹ فرهنگی در قالب ۲۹ هزار و ۲۷۰ کلاس درس در ۶ هزار و ۲۰ مدرسه استان کرمان مشغول به فعالیت هستند که قدردان زحمات آنان هستیم.

وی از اجرای طرح رتبه‌ بندی معلمان ویژه ۳۹ هزار فرهنگی در استان کرمان و افزایش ۱۰۰ درصدی حقوق فرهنگیان طی ۲ سال اخیر خبرداد و افزود: پرداخت هزینه های درمان، تسهیلات بدون بازپرداخت برای بیماران سخت درمان از جمله اقدامات آموزش و پروش استان کرمان است.
رضایی گفت: آموزش و پرورش استان کرمان در شاخص های اختصاصی موفق به کسب رتبه اول کشور و در کل شاخص‌ها ها رتبه دوم کشور را به دست آورده است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان اظهار کرد: کسب ۶ رتبه تک رقمی کنکور توسط دانش آموزان کرمانی و کسب رتبه ۲۶ کنکور رشته ریاضی یک دانش‌ آموز در منطقه رودبارجنوب یکی از اتفاقاتی است که در طول تاریخ این منطقه بی‌ نظیر بوده و همچنین رشد ۱۰۰ درصدی رتبه زیر ۱۰۰ در کنکور سراسری از دیگر افتخارات این استان است.

 رضایی کسب ۱۲۰ مدال رنگارنگ مسابقات کشوری و ۱۰۷ رتبه برتر کشور توسط معلمان و دانش‌آموزان استثنایی در استان کرمان در سال تحصیلی جاری را از دیگر موفقیت های استان برشمرد و ادامه داد: همچنین طی ۲ سال اخیر در این استان بیش از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام به بهره‌برداری رسیده و ۱۰۳ مدرسه جدید در حال ساخت است.

وی افزود: آموزش و پرورش استان کرمان همچنین سند ۴۰۵ ملک را در سال ۱۴۰۱ و ۳۸۵ ملک را در سال گذشته گرفته و در بخش سرانه فضای ورزشی به رشد ۶۹ درصدی رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری برخط کشور در قشم
  • جانمایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری برخط کشور در قشم
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • کارگران مهم‌ترین رکن مدیریت شهری هستند
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • ضرورت توجه جدی به مسائل تربیتی و پرورشی در آموزش‌وپرورش
  • نباید با معلم‌مان کشتی بگیریم/ دولت‌ها تا یک سال اول‌شان به معلم‌ها توجه می‌کنند/ حضور طلاب در مدارس مسبوق به سابقه است/ «نیرزاده» هم طلبه بود