Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سپاه امام رضا (ع) از نخستین روز‌ها و ساعات انتشار خبر همه‌گیر شدن ویروس کرونا، در مشهد و خراسان رضوی پای کار مقابله با این ویروس آمده است.
برپایی کلاس‌های آموزشی کلاس آموزشی آشنایی با کرونا ویروس و راه‌های پیشگیری و مقابله با آن با حضور جمعی از کارکنان و پایوران و بسیجیان ناحیه مقاومت بسیج سپاه میثم در سالن اجتماعات ناحیه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این کارگاه مباحثی از قبیل معرفی بیماری کرونا ویروس، درمان، روش نمونه‌گیری، پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا ویروس و … مطرح شد.

پیشقدم عضو بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی در این کارگاه گفت: کرونا ویروس نامی است که برخی‌ها را بسیار هراسان می‌کند و در این روز‌های منتهی به عید کام برخی هموطنان تلخ شده و نگران هستند. بیش از ۸۰ درصد مبتلایان به کرونا به درمان خاصی نیاز ندارند و با آمدن نشانه‌های سرماخوردگی معمولی خوب می‌شوند. مگر تنگ نفس پیدا کنند.

او تصریح کرد: کشور از جهت تولید کیت‌های تشخیص و آمادگی برای مقابله مشکل خاصی ندارد. با گذشت فصل سرما کرونا هم رو به افول می‌رود.

عضو بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی گفت: توصیه‌های بهداشتی و پزشکی که برای پیشگیری از کرونا توصیه می‌شود را انجام دهید، این توصیه‌ها می‌تواند بخشی از زندگی روز مره باشد مثلا ما دستانمان را در روز چندین بار می‌شوییم حالا با کمی دقت بیشتر این کار را انجام می‌دهیم.   او ادامه داد: راه‌های کاهش احتمال ابتلا، بسیار ساده است، شستن و ضدعفونی کردن مداوم دست ها، نزدن دست‌های آلوده به چشم و دهان و بینی، تقویت‌سیستم ایمنی بدن با میوه و سبزی و دارو، حتی المقدور دوری از ازدحام و غیره.

پیشقدم افزود: استرس و نگرانی خودش یک بیماری است. بیهوده خود را در دام استرس و نگرانی بیش از حد نیندازید. این ویروس کشندگی بسیار بسیار پایینی دارد و در اغلب موارد به راحتی درمان می‌شود. حضور جهادگران سپاه ناحیه حر در میدان قرارگاه جهادی مبارزه با جنگ‌های نوین در حوزه‌های مقاومت بسیج سپاه ناحیه حر مشهد ایجاد شد و بسیجیان و جهادگران حوزه ۶ سپاه ناحیه حر جهت مقابله با ویروس کرونا به میدان آمدند و با تشکیل گروه‌های چند نفره اقدام به ضدعفونی کردن معابر پرتردد حاشیه شهر مشهد نمودند.

پاسدار جواد فولادیان فرمانده حوزه ۶ سپاه ناحیه حر مشهد در این خصوص گفت: بسیجیان این حوزه در قالب گروه‌های جهادی همیشه با وقوع حوادث و شرایط حساس وارد میدان عمل می‌شوند و امروز که کشورمان در شرایط خاص به سر میبرد نیز پای کار آمدند تا با بکارگیری نهایت توان و در کنار یکدیگر بتوانیم این ویروس را ریشه کن کنیم

او تصریح کرد: جهادگران بسیجی حوزه ۶ ناحیه حر در قرارگاه جهادی مبارزه با جنگ‌های نوین اقدام به ضدعفونی کردن معابر پر تردد شهرک مهرگان و بلوار شهید کشمیری نمودند.

فرمانده حوزه ۶ سپاه ناحیه حر مشهد گفت: بسیجیان این حوزه همچنین ایستگاه‌های اتوبوس، تمامی عابربانک‌های سطح منطقه، لوازم ورزشی و نیمکت‌های پارک‌ها و بوستان‌ها و دستگیره‌های معازه‌های حاشیه خیابان‌ها را نیز ضد عفونی کردند.

فولادیان افزود: این اقدامات تا پایان مقابله با کرونا و ریشه کنی آن ادامه خواهد داشت.   انتهای پیام//ف.غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سپاه امام رضا پیشگیری از کرونا اقدامات جهادی اقدامات بسیج در کرونا سپاه ناحیه حر کرونا ویروس حوزه ۶

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۵۲۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود معیشت کارگر ران اهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است

به گزارش خبرگزاری مهر، امام جمعه اهل سنت بندرعباس در دیدار مجتبی معین وزیری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان، معاونان و نمایندگان تشکل‌های صنفی و بازنشستگی تأمین اجتماعی که در دفتر امام جمعه اهل سنت برگزار شد، بر توجه به همه بخش‌های فعال جامعه تاکید کرد و گفت: نباید شرایطی رقم بخورد که تعدادی از گروه‌های شغلی، خود را برتر بدانند و توجهات را به سوی خود معطوف کنند و مشکلات بخش‌های دیگری از شاغلین جامعه شنیده نشوند.

شیخ یوسف جمالی یک مشکل مهم در حوزه کار را مشارکت عنوان کرد و افزود: متأسفانه ما به جای فرهنگ مشارکت بعضاً ضد آن عمل می‌کنیم به عنوان مثال این ضد فرهنگ ادبیات خود را هم تولید کرده مثل اینکه "اگر شریک خوب بود خدا شریک داشت" که این صحبت اشتباه سنگینی است.

وی در این خصوص به روایت انا ثالث الشریکین اشاره کرد و گفت: با استناد به این روایت، می‌بینیم خدایی که صاحب گنجینه‌های زمین است خود را نفر سوم یک شراکت اقتصادی خطاب می‌کند.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس ادامه داد: همین اشکال باعث شده تا عمر کسب و کارها در جامعه کوتاه و نهایتاً چند دهه دوام داشته باشد.

شیخ جمالی با اشاره به وضع رفاه کارگران، افزایش سطح کیفی معیشت مشاغل کارگری را از بهترین روش‌های مقابله با مشاغل کاذب دانست و ادامه داد: متأسفانه در سال‌های اخیر، دریا که همه کرم و نعمت و فرصت است توجه کمتری بخاطر قاچاق به مشاغل پایدار آن شده است و عدم بهره گیری از این ظرفیت باعث شده تا مشاغل کاذب و ترک تحصیل شکل گرفته و ضربه مهلکی به جامعه محلی وارد سازد.

به گفته وی، یکی از عوامل شکل گیری قاچاق، کم توجهی به مشاغل پایدار دریایی است.

اتفاقات خوبی در حوزه اشتغال رقم خورده است

در این دیدار همچنین مجتبی معین وزیری مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در حوزه اشتغال که هم دغدغه مردم و هم دغدغه مسئولان است اتفاق خوبی که رقم خورده این است که بیشترین کاهش نرخ بیکاری در کشور را داشتیم و استان هرمزگان با ۳.۹ درصد وضعیت خوبی را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: با توجه به فعالیت‌هایی که در حوزه صنایع و مشاغل خرد و خانگی در استان راه افتاده است، در سال گذشته حدود ۵۴ هزار شغل ثبت شده با کد ملی اتفاق افتاد که طبق تعهدات کشوری ۳۰ هزار شغل بوده که ما در این شاخه رتبه یک کشوری را کسب کردیم.

مجتبی معین وزیری گفت: در طرح طبقه بندی و یکسان سازی حقوق در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر کارگر، در کشور ۵۵ درصد مشمول این طرح می‌شوند که در استان هرمزگان ۶۶ درصد کارگران شامل این طرح شده‌اند همچنین در حوزه رسیدگی هیئت حل اختلاف بین کارگری و کارفرمایی مدت زمان رسیدگی به شکایات کارگری و کارفرمایی در کل کشور ۳۷ روز و در استان هرمزگان ۱۲ روز است، که ما در این حوزه هم رتبه یک کشوری را کسب کرده‌ایم، خوشبختانه با توجه به تلاش همکاران در بحث بازرسی کار و ایمنی کارگران و همچنین در کاهش خطرات جسمی و فوتی‌ها هم در سال گذشته رتبه یک کشوری را کسب کرده‌ایم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان همچنین به اقدامات انجام شده در زمینه مسکن کارگری اشاره کرد و گفت: علاوه بر کوشش دولت در حوزه مسکن کارگری که به صورت ملی انجام می‌شود ما به صورت استانی، زمین‌هایی که به عنوان مسکن کارگری در طرح جدید در شهر بندرعباس قرار دارد به صنایع تخصیص داده شده و تعاونی آنها در حال راه اندازی است و کارگران صنایع و کارگران مشغول به کار در صنایع می‌توانند عضو این تعاونی‌ها بشوند.

کد خبر 6095575

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۴ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در میامی
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • بهره برداری از کانال آب‌رسانی در سپیدان
  • بهبود معیشت کارگر ران اهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • بهبود رفاه و معیشت مشاغل کارگری راه‌ موثر مقابله با قاچاق است
  • ۲۱ اجلاسیه در راستای کنگره‌ملی‌شهدای کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • تخریب ۱۲ ویلای غیرمجاز در چهارباغ البرز
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود